Kruiden theeplanten*

Weerstand/energie

Hoe zorg je voor een goede weerstand en geef je je lichaam en immuunsysteem een boost?

Detox

Pak je buikvet aan: een steuntje in de rug bij het afvallen en reinigen van het lichaam door nieren/lever en darmen.

Relax/slapen

(Voorjaars)moeheid, lusteloos of juist rusteloos; hoe zorg je voor ontspanning en een goede gezonde nachtrust; belangrijke peilers voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

D-stress/ontspannen

Doorbreek vermoeidheid, stress, teveel werk dat af moet zijn: op naar een gezond spannings evenwicht.

Dokter love

Breng de Bolero terug in de slaapkamer, sleur eruit en stemming erin met deze love potion.

Onze verse kruidenplanten

Goede balans

Afvallen, moe, irritatie, op zoek naar een goede balans: Blijplantje helpt ons daarbij: genoeg vocht binnen voor onze vochthuishouding en ook nog dat beetje gezonde extra’s. We voegen een aantal blaadjes van onze eigen kruidenthee plant toe aan heet water…en klaar!

.. o ja, en na het afknippen groeit de plant gewoon weer door voor de volgende verse en gezonde kop thee.

Biologisch!

Op basis van o.a. de Chinese geneeskunde en Ayurvedische geneeswijze worden onze verse gezonde kruiden zorgvuldig lokaal en biologisch gekweekt, zitten ze in een 100% afbreekbaar sierpotje en een plasticvrije verpakking. Goed voor de mens en beter voor de planeet.

Bij voorkeur dragen de kruiden bij ter voorkoming van klachten maar onze kruiden kunnen ook bijdragen aan verlichting van klachten of om te ontspannen. En natuurlijk ook omdat het gewoon lekker is; een heerlijk 100%VERS gemaakt kopje “thee”*.

Gezond

We houden het graag simpel, geen pagina’s vol met allemaal kruiden en theesoorten. Samen met onze ortho moleculaire experts hebben we een selectie gemaakt van kruiden waar zij veel mee werken en ook lekker voor een gezond kopje kruidenthee.
Thee is o.b.v. ongeveer 200-250 ml water per theeglas of mok.

* Voor al onze kruiden geldt dat indien je zwanger bent, medicijnen gebruikt of onzeker bent over het gebruik, altijd overleggen met je (orthomoleculair)huisarts, therapeut of het geschikt voor je is. Hij/zij kan je ook meer vertellen over de eventuele bijwerkingen en interacties met andere medicijnen of kruiden.  Het gebruik van kruidenthee is een aanvulling op een gezonde levensstijl en is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Langdurig en intensief gebruik wordt afgeraden. Blijplantje kan niet verantwoordelijk worden gehouden bij verkeerd gebruik of ongewenste effecten door het gebruik van Blijplantje.

Contactpersonen

Nathalie van Iterson
Miranda Rijsdijk

Mail: info@blijplantje.nl