E-Magazine Blijplantje

Het tweede E-magazine van Blijplantje is klaar! Dit keer met het thema ” Detox”; Meld je hieronder aan voor het gratis E-magazine Blijplantje thema “Detox”, en ontvang tips en trics  voor een happy & healthy ”cleans”.

 

In dit E-magazine maak je kennis met Jiaogulan, ook wel “onsterfelijkheidskruid” genoemd en ook bekend vanuit de Chinese en Ayurvedische kruidenleer. Afvalstoffen of toxinen zijn stoffen die van buiten komen o.a. uit voeding, geneesmiddelen, en stoffen die het lichaam zelf produceert uit een onvolledige vertering, darmproblemen zoals obstipatie en stress. Een teveel aan afvalstoffen kan leiden tot moeheid, geestelijke achteruitgang en orgaanschade.In de westerse en oosterse natuurgeneeskunde is al eeuwen ervaring opgedaan met detox kuren.

Daarnaast een 6 tal tips die je op weg helpen bij het Detox of T-toxen. Wat is het verschil tussen detox en afvallen? Die vraag beantwoordt onze ortho moleculair therapeut Roos Bovee. Lekkere recepten van Fa en afsluitend een Detox twist met Mathilda yoga.

 

Ons volgende E-Magazine staat in het teken van  “D-stress”, op naar een happy healthy mind . Weg sombere bui en grijze luchten en hallo energie.

[yikes-mailchimp form=”1″]

E magazine Detox

Contactpersonen

Nathalie van Iterson
Miranda Rijsdijk

Mail: info@blijplantje.nl